Lexa opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Lexa op

Veel gestelde vragen over beëindigen van Lexa

Hoe kun je Lexa opzeggen?

Lexa opzeggen is heel eenvoudig via internet of per brief. Dit kan op twee manieren, te weten:

  1. per brief
  2. online

Digitaal opzeggen van Lexa kan per email en per brief. Het lidmaatschap of abonnement eindigt dan volgens de juiste opzegtermijn. Lexa kan je afhankelijk van het soort abonnement tot 48 uur voordat automatisch wordt verlengd opzeggen.

Zeg je niet op tijd op, dan wordt het lidmaatschap op Lexa automatisch stilzwijgend verlengd. Gelukkig blijft de opzegtermijn dan een maand en zit je niet nog een jaar vast aan de datingapp.

Uiteraard kent Lexa.nl ook het wettelijke herroepingsrecht. Dit betekent dat je altijd binnen 14 dagen na het afsluiten van het abonnement mag terugkomen op die beslissing wanneer je Lexa wil opzeggen.

Het is dan overigens wel zo, dat Lexa.nl voor deze 14 dagen kosten in rekening mag brengen, simpelweg omdat je gebruik hebt gemaakt van hun diensten en niet een product kan retourneren.

Zodra is herroepen, zal het abonnement dan ook eindigen.

lexa opzeggen
Wat je moet weten over Lexa

Lexa is een van origine Nederlands bedrijf met een hoofdkantoor in Amsterdam. Lexa is in 2002 opgericht door Rob Koster en Nathan Skwortsow. In 2006 is het bedrijf verkocht aan een Franse organisatie die destijds marktleider was in de EU.

Lexa is gratis te gebruiken, maar de functionaliteiten zijn dan zo beperkt, dat je er niet zo veel aan hebt. Je kunt namelijk pas op binnenkomende berichten reageren als je een betaald account hebt.

Bijzonder aan Lexa is de mogelijkheid die ze biedt met Lexa Events. Hiermee kan je op verschillende plekken in Nederland de leden van de app in het echt ontmoeten. Dit kan bijvoorbeeld tijdens borrels, maar ook tijdens speciale kookworkshops.

Share This