Tijdschrift opzeggen

Welk tijdschrift wil je stopzetten?

Een tijdschrift opzeggen kan altijd, maar je moet natuurlijk letten op de opzegtermijn. Als je een jaar abonnement hebt, dan kun je pas opzeggen als dit jaar voorbij is. Als je eerder opzegt, dan moet je wel het hele jaar betalen en zal direct na het verstrijken van het jaar geen magazine meer worden bezorgd.

Heb je een kennismakingsabonnement genomen, dan moet deze wettelijk verplicht vanzelf stoppen zodra de periode waarvoor deze is overeengekomen is voorbij is.

Plus Magazine opzeggen

Plus Magazine opzeggen

Plus magazine opzeggen? Voorkom dat je langer vastzit aan je abonnement waar je te weinig gebruik van maakt en zeg online Plus magazine op.

Donald Duck opzeggen

Donald Duck opzeggen

Donald Duck opzeggen? Voorkom dat je langer vastzit aan je abonnement waar je te weinig gebruik van maakt en zeg online Donald Duck op.

Autoweek opzeggen

Autoweek opzeggen

Autoweek opzeggen? Voorkom dat je langer vastzit aan je abonnement waar je te weinig gebruik van maakt en zeg online Autoweek op via onze brief.

Ouders van nu opzeggen

Ouders van nu opzeggen

Ouders van nu opzeggen? Voorkom dat je langer vastzit aan je abonnement waar je te weinig gebruik van maakt en zeg online Ouders van nu op via onze brief.

Libelle opzeggen

Libelle opzeggen

Libelle opzeggen? Voorkom dat je langer vastzit aan je abonnement waar je te weinig gebruik van maakt en zeg online Libelle op via onze brief.

Varagids opzeggen

Varagids opzeggen

Varagids opzeggen? Voorkom dat je langer vastzit aan je abonnement waar je te weinig gebruik van maakt en zeg online Varagids op via onze brief.

Troskompas opzeggen

Troskompas opzeggen

Troskompas opzeggen? Voorkom dat je langer vastzit aan je abonnement waar je te weinig gebruik van maakt en zeg online Troskompas op via onze brief.

Share This