Postcode loterij opzeggen

Zeg hier eenvoudig online de Postcode loterij op

Veel gestelde vragen

Als je de postcode loterij wilt opzeggen, dan kan je hen bellen of dit via de website proberen. Maar het kan eenvoudiger door het sturen van een brief met opzeggarantie. Hier stel je eenvoudig zelf deze brief op die zijn gemaakt door onze juristen en advocaten. Zo weet je zeker dat je niet langer aan de Nationale Postcode loterij abonnement vastzit.

Hoe kan je de postcode loterij opzeggen?

Het is het meest eenvoudig om de Postcode loterij op te zeggen per brief. Als je telefonisch opzegt duurt dat gemiddeld meer dan 10 minuten en wordt altijd geprobeerd om je als lid te behouden. Opzeggen per brief geeft je opzeggarantie.

Als je per brief de Postcode Loterij wil beëindigen, dan weet je zeker dat je per direct opzegt en dat je hiervan een schriftelijke bevestiging ontvangt zodat je kunt bewijzen dat je hebt opgezegd als blijkt dat toch nog geld wordt afgeschreven. Je kunt dus eenvoudig online opzeggen.

Wanneer kan je de loterij opzeggen?

De Nationale Postcodeloterij opzeggen kan altijd direct. Uiteraard zit hier wel een opzegtermijn aan de overeenkomst waar rekening mee moet worden gehouden. Daarom is het verzoek in onze brief ook dat je wilt opzeggen per eerstvolgende vervaldatum.

Opzeggen per brief kan bij overlijden, maar ook gewoon als je niet meer mee wilt spelen.

Wij versturen de opzegging als je de tool op onze website gebruikt. Hierbij zal de automatische incasso stoppen. 

Postcode loterij opzeggen
Wat is de opzeggarantie?

Als je ervoor kiest om ons de brief te laten versturen garanderen we 100 % zeker dat wordt opgezegd. En gaat er toch wat mis? Dan regelen onze juristen het voor je zonder dat het jou iets kost. Wij gebruiken hiervoor onze kennis op gebied van contractenrecht.

Hoe kan je de nationale postcode loterij stopzetten per brief?

De Postcode loterij opzeggen per brief is het meest eenvoudig. Onze brieven zijn opgesteld door juristen en advocaten en jij hebt er zelf geen enkele juridische kennis voor nodig.

Opzeggen per brief is makkelijk omdat we de volgende zaken voor je eisen van de Postcode Loterij:

  1. Opzeggen per eerstvolgende vervaldatum contract
  2. Incassomachtiging beëindigen
  3. Schriftelijke bevestiging van opzegging
Share This