BankGiro loterij opzeggen

Zeg hier eenvoudig online de Bank Giro loterij op

Veel gestelde vragen

De BankGiro loterij opzeggen is voor sommigen een probleem, maar dat is eigenlijk onnodig. Je kunt namelijk op drie manieren opzeggen. Twee daarvan zijn het snelst en die regel je hier: bellen of digitaal.

Hoe kun je de BankGiro loterij opzeggen?

Je kunt op drie manieren de BankGiro loterij opzeggen, te weten:

  1. post
  2. online
  3. bellen

Er zijn twee manieren om schriftelijk op te zeggen, per post of internet. Digitaal opzeggen van de BankGiro Loterij kan gratis, daarnaast kun je bellen om op te zeggen of een brief per post versturen. Groot nadeel aan opzeggen per telefoon is dat je een professioneel team aan de telefoon krijgt dat getraind is in het voorkomen dat je opzegt. De targets die hier worden gesteld zijn dat maar 2 op de honderd mensen die willen opzeggen daadwerkelijk hun lot mogen beëindigen.

Om die reden is het vaak slimmer om online of per post op te zeggen. Digitaal is snel en het biedt je het voordeel dat wij jouw opzegging versturen voor een kleine vergoeding die onze kosten dekt.

Hoe kun je opzeggen bij overlijden?

Bij overlijden moet je altijd een brief sturen om op te kunnen zeggen. In deze brief moeten de volledige naam, adresgegevens en het IBAN-nummer van de overledene worden vermeld. Op die manier kan de opzegging het beste en snelste worden verwerkt.

bankgiro loterij opzeggen
Wanneer kun je de BankGiro loterij opzeggen?

Je kunt de BankGiro loterij elk moment opzeggen. Over het algemeen speel je maandelijks mee en kun je dus ook per maand opzeggen met een opzegtermijn van één maand. Ben je ingegaan op acties waarbij je bijvoorbeeld een cadeau hebt gekregen, dan kan de opzegtermijn langer zijn. Als dit dan een jaar is, dan kun je na dat jaar maandelijks opzeggen.

Voorbeeldbrief bij opzeggen van de Bankgiro loterij

Op deze pagina vind je een voorbeeldbrief voor het opzeggen van de BankGiro loterij. Deze kun je invullen en downloaden om zelf te versturen, maar je kunt ook onze eenvoudige tool gebruiken en de brief door ons laten verzenden zodat je opzeggarantie hebt.

Share This