Vriendenloterij opzeggen

Zeg hier eenvoudig online de Vriendenloterij op…

Veel gestelde vragen

De VriendenLoterij opzeggen is op verschillende manieren mogelijk. Dit kan telefonisch of per brief. Over het algemeen kiezen mensen ervoor om de Vriendenloterij op te zeggen per brief omdat dit eenvoudig online kan zonder dat je een medewerker hoeft te spreken die je probeert te overtuigen om lid te blijven.

Hoe kun je de vriendenloterij opzeggen?

De vriendenloterij kan worden opgezegd via de telefoon of per brief. Het opzeggen per telefoon kost gemiddeld 8 minuten en per brief is dat ongeveer 1 minuut.

 

De brief kun je zelf versturen of laten opsturen. Als je de opzegging laat opsturen, dan geldt de opzeggarantie en weet je zeker dat de Vriendenloterij bij de eerst mogelijke vervaldatum is opgezegd. Je mogen daarna dus niet meer afschrijven. Soms lukt het niet, maar dat ligt dan vaak aan de administratie van de Vriendenloterij.

 

Als dat gebeurt geldt onze opzeggarantie, zodat jij zeker weet dat je geen kosten meer maakt. Onze juristen duiken er dan direct in en zorgen dat de fout door de loterij wordt hersteld.

Hoe kun je de vriendenloterij per brief stopzetten?

De Vriendenloterij per brief opzeggen is het meest eenvoudig, omdat je dan alles zelf in de hand houdt. Je stelt in 1 minuut een brief op en verstuurt die zelf of laat die door ons versturen zodat je de garantie hebt dat de loterij ook daadwerkelijk wordt opgezegd.

vriendenloterij opzeggen
Wanneer kun je de vriendenloterij stopzetten?

De Vriendenloterij kun je over het algemeen elke maand beeindigen. Dit betekent dat als je nu opzegt, je nog maximaal 1 keer meespeelt tenzij er een langere opzegtermijn geldt omdat je bijvoorbeeld bent ingegaan op speciale acties.

 

Wij zorgen ervoor dat direct wordt opgezegd per de eerstvolgende vervaldatum van jouw lot.

Share This