Telegraaf opzeggen
Zeg hier eenvoudig online de Telegraaf op
Veel gestelde vragen over het stopzetten van de Telegraaf
Hoe kun je de Telegraaf opzeggen?
De Telegraaf opzeggen is heel eenvoudig via internet of telefonisch. Dit kan op drie manieren, te weten:
- per mail
- per brief
- telefonisch
Digitaal opzeggen van De Telegraaf kan per email en per brief. Het lidmaatschap of abonnement eindigt dan volgens de juiste opzegtermijn. De Telegraaf kan je afhankelijk van het soort abonnement per maand opzeggen. Als jouw abonnement één jaar loopt, dan kan je dus tot een maand van tevoren het abonnement beëindigen.
Zeg je niet op tijd op, dan wordt het lidmaatschap op De Telegraaf automatisch verlengd. Gelukkig blijft de opzegtermijn dan een maand en zit je niet nog een jaar vast aan de krant.
Hoe kun je de Telegraaf opzeggen bij overlijden?
Bij overlijden kan je De Telegraaf per direct en zonder opzegtermijn opzeggen. Dit geldt alleen bij overlijden of vertrek naar het buitenland, anders geldt de reguliere periode om op te zeggen.
Ook bij een sterfgeval kan je het abonnement op de krant online opzeggen via email of brief op internet. Telefonisch het contract beëindigen met De Telegraaf is uiteraard ook mogelijk.
Wat je moet weten over de Telegraaf
De Telegraaf is onderdeel van Telegraaf Media Groep. Het bedrijf is ontstaan uit een drukkerij die gevestigd was in de Gravenstraat in Amsterdam. In 1892 werd deze drukkerij overgenomen door de oprichters van de krant. Zij gingen volgens de laatste technieken drukken en konden als eerste in Nederland stroom opwekken.
Na de Tweede Wereldoorlog kreeg de krant een publicatieverbod van dertig jaar, maar dat werd in 1949 alweer opgeheven. Opvallend is dat de kranten Trouw en Parool in de periode van 1945 tot 1949 gedrukt werden in de drukkerij van De Telegraaf terwijl deze kranten voortgekomen zijn uit het verzet tegen de Duitsers.
De oplagen van de krant is in 20 jaar gehalveerd, maar online heeft de krant een succesvolle digitale strategie op internet.