Loterij opzeggen

Ontdek hoe je eenvoudig online de loterij kan opzeggen

Soorten loterijen

Staatsloterij opzeggen

Lotto opzeggen

Voorkom dat je nog langer vastzit aan iets waarbij je toch nooit wint en zorg  dat je de Lotto eenvoudig online opzegt per brief, telefoon of online. 

Staatsloterij opzeggen

Staatsloterij opzeggen

De Staatsloterij opzeggen
is voor sommigen een probleem, maar dat is eigenlijk onnodig.
Je kunt namelijk op drie manieren opzeggen.
Twee daarvan zijn het snelst en die regel je hier: bellen of digitaal.

Vriendenloterij opzeggen

Vriendenloterij opzeggen

De Vriendenloterij opzeggen is
op verschillende manieren mogelijk. Dit kan telefonisch of per brief.
Over het algemeen kiezen mensen ervoor om de Vriendenloterij op te zeggen per brief omdat dit eenvoudig online kan zonder dat je een…

BankGiro loterij opzeggen

BankGiro loterij opzeggen

De BankGiro loterij opzeggen
is voor sommigen een probleem, maar dat is onnodig.

Postcode loterij opzeggen

Postcode loterij opzeggen

Als je de postcode loterij wilt opzeggen,
dan kan je hen bellen of dit via de website proberen. Maar het kan eenvoudiger door het sturen van een brief met opzeggarantie. Hier stel je eenvoudig zelf deze brief op die zijn gemaakt door onze…

Nog vragen? Neem dan gerust contact op

Hoe kan je de loterij opzeggen?

Hoe kun je de loterij opzeggen?
De loterij opzeggen kan telefonisch, maar veel mensen vinden dat ontzettend irritant. Je krijgt dan een medewerker aan de telefoon die getraind is om je te overtuigen de loterij niet op te zeggen.

Daarom gebruiken duizenden mensen per maand onze brieven. Zo kun je snel online alles regelen en ontvang je vanzelf een bevestiging van je opzegging van de loterij.

Wat gebeurt er als de opzegging niet goed gaat?
Eigenlijk gaat het bij ons altijd goed, maar we zijn ook een klein beetje afhankelijk van hoe de betreffende loterij alles afhandelt. En daar gaat het héél soms mis. Maar geen zorgen, als dat gebeurt duiken onze juristen en advocaten erin en zorgen we dat toch gewoon wordt opgezegd zonder dat jij extra kosten maakt of tijd kwijt bent.
Wanneer kun je de loterij opzeggen?
De loterij opzeggen kan meestal per maand. Je bent een overeenkomst met hen aangegaan en die is dus elke maand op te zeggen, tenzij je bijvoorbeeld een groot cadeau hebt gehad toen je lid werd. Dan kun je vaak het eerste jaar niet opzeggen.
Welke loterijen kan je opzeggen?
Je vindt bij ons brieven voor alle grote loterijen in Nederland. Denk hierbij aan de Staatsloterij, de Postcode loterij en bijvoorbeeld de Vriendenloterij. Maar mis je een brief en wil je die toch versturen, mail ons dan en we regelen het toch voor je.
Share This