Loterij opzeggen

Ontdek hoe je eenvoudig online de loterij kan opzeggen

Soorten loterijen

Nog vragen? Neem dan gerust contact op

Hoe kan je de loterij opzeggen?

Hoe kun je de loterij opzeggen?
De loterij opzeggen kan telefonisch, maar veel mensen vinden dat ontzettend irritant. Je krijgt dan een medewerker aan de telefoon die getraind is om je te overtuigen de loterij niet op te zeggen. Daarom gebruiken duizenden mensen per maand onze brieven. Zo kun je snel online alles regelen en ontvang je vanzelf een bevestiging van je opzegging van de loterij.
Wat gebeurt er als de opzegging niet goed gaat?
Eigenlijk gaat het bij ons altijd goed, maar we zijn ook een klein beetje afhankelijk van hoe de betreffende loterij alles afhandelt. En daar gaat het héél soms mis. Maar geen zorgen, als dat gebeurt duiken onze juristen en advocaten erin en zorgen we dat toch gewoon wordt opgezegd zonder dat jij extra kosten maakt of tijd kwijt bent.
Wanneer kun je de loterij opzeggen?
De loterij opzeggen kan meestal per maand. Je bent een overeenkomst met hen aangegaan en die is dus elke maand op te zeggen, tenzij je bijvoorbeeld een groot cadeau hebt gehad toen je lid werd. Dan kun je vaak het eerste jaar niet opzeggen.
Welke loterijen kan je opzeggen?
Je vindt bij ons brieven voor alle grote loterijen in Nederland. Denk hierbij aan de Staatsloterij, de Postcode loterij en bijvoorbeeld de Vriendenloterij. Maar mis je een brief en wil je die toch versturen, mail ons dan en we regelen het toch voor je.
Share This