Nederlandse Energie Maatschappij opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Nederlandse Energie Maatschappij op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Nederlandse Energie Maatschappij

Hoe kun je Nederlandse Energie Maatschappij opzeggen?

De Nederlandse Energie Maatschappij opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

  1.    Per brief
  2. Per e-mail
  3. Telefonisch

Digitaal stopzetten van de Nederlandse energiemaatschappij per e-mail en per brief. Het lidmaatschap of abonnement eindigt dan volgens de juiste opzegtermijn. Als jouw abonnement één jaar loopt, dan kan je dus tot uiterlijk een maand van tevoren het abonnement beëindigen.

Zeg je niet op tijd op, dan wordt het abonnement automatisch verlengd. Gelukkig blijft de opzegtermijn dan een maand en zit je niet nog een jaar vast aan de lidmaatschap. (Dit volgens de herroepingsrecht, binnen 14 dagen kan een consument zonder opgave van redenen een overeenkomst annuleren).

NLE opzeggen
Hoe kun je het Nederlandse energie maatschappij opzeggen bij overlijden?

Blijft er niemand wonen op het adres? Dan kan er een leegstandstarief worden behandeld Dit betekent dat het termijnbedrag fors wordt vermindert. In het geval dat de woning al verkocht is of verhuurd, kunnen we het contract voor je beëindigen. De einddatum wordt vastgesteld. Rond de einddatum van de energielevering vraagt NLE om de meterstanden, waarmee ze de eindnota besluiten. Deze wordt binnen een aantal weken na de einddatum afgezonden.  

Share This