3xM opzeggen

Zeg hier eenvoudig online 3xM op

Veel gestelde vragen over stopzetten van 3xM

Hoe kun je 3xM direct opzeggen?

3xM opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van 3xM per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in één minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op 3xM voor te zetten.

3xM opzeggen
Wat je moet weten over 3xM

3xM is een zendingsorganisatie. Het is een organisatie dat het evangelie in projectlanden verspreidt door gebruik de maken van TV- en internetuitzendingen, in landen zoals West-Afrika, Pakistan, Centraal Azië en Afghanistan. Ze maken naast dat ook dramaseries, straatinterviews, muziek- en dansprogramma’s. De programma’s gaan vooral over bepaalde onderwerpen, zoals vrouwen- en kinderhandel, corruptie, zuuraanvallen, HIV/Aids, verslavingen en huiselijk geweld. Daarnaast zorgen ze ervoor dat ze Gods boodschap dat over hoop en liefde gaat in hun eigen taal en cultuur kunnen verspreiden.

3xM werd opgericht in 1980, door De EO. Ze hebben ervoor gezorgd dat ze ook buiten Nederland over het evangelie konden vertellen. Later werd 3xM in 1983 een zelfstandige stichting. Het hoofdkantoor is ook gevestigd in Nederland.

De directeur van 3xM is M. Timmer en de voorzitter is Drs. W.A. van Grinkel.

De missie en visie dat 3xM uiteindelijk wil bereiken is mensen met het evangelie in landen waar het woord van God niet of nauwelijks doordringt, door gebruik te maken van media die aansluiten bij de lokale taal en cultuur.

Share This