Aids Fonds opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Aids Fonds op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Aids Fonds

Hoe kun je Aids Fonds direct opzeggen?

Aids Fonds opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Aids Fonds per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Aids Fonds voor te zetten.

Aids Fonds opzeggen
Wat je moet weten over Aids Fonds

De stichting Aids Fonds is een organisatie die zich in zet voor iedereen met hiv en/of aids of die de gevolgen daarvan te maken heeft of kan krijgen. De stichting doet er alles voor om aids/hiv te verminderen, door zich te richten op wetenschappelijk onderzoek en op versterking van de nationale en internationale aidsbestrijding. Daarnaast helpt het Aids Fonds mensen met hiv, op het gebied van preventie, behandeling, zorg en ondersteuning.

De organisatie bestaat al meer dan 30 jaar.  De start van de organisatie begon in 1985, toen een groep homoseksuele mannen in Amsterdam niet langer kon aanzien dat veel van hun vrienden stierven aan de ziekte aids. Ze besloten iets te doen, dat eerst begon met veel geldinzamelingsactie voor kerstpakketten voor mensen met hiv en aids en dat groeide uiteindelijk succesvol uit tot het Aids Fonds.

Share This