Amnesty International opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Amnesty International op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Amnesty International

Hoe kun je Amnesty International direct opzeggen?

Amnesty International opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Amnesty International per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Amnesty International voor te zetten.

Amnesty International opzeggen
Wat je moet weten over Amnesty International

Amnesty International is een organisatie die zich verlangt naar een rechtvaardige wereld waarin iedereen gelijk is, gelijke rechten heeft en in vrijheid kan leven. Amnesty International is een organisatie die tegen detentie en marteling is, discriminiatie, doodstraf, gewapend conflicten, internationale rechtspraak etc. De organisatie wilt uiteindelijk ervoor zorgen dat die dingen verminderd worden of helemaal afgeschaft wordt.

De organisatie heeft natuurlijk ook een aantal doelstellingen die zij uiteindelijk willen behalen, als volgt een aantal doelstellingen:

  • Een eerlijk proces binnen een redelijke termijn voor de overige gevangenen
  • Hulp aan slachtoffers van scheningen van mensenrechten, onder wie vluchtelingen en asielzoekers
  • Het beschermen van de mensenrechten van lgbt’ers
  • Het bevorderen van maatschappelijk verantwoord ondernemen om mensenrechtenscheningen in het bedrijfsleven tegen te gaan.
  • En nog veel meer andere doelstellingen.

Amnesty Internation is zoals net genoemd een wereldwijde organisatie. Ze hebben veel afdelingen in meer dan 150 andere landen en een totaal van meer dan zeven miljoen leden en ondersteuners. Dit behoort dus tot het s’werelds meest grootste mensenrechtenorganisatie. Het Internationaal Secretariaat, het hoofdkantoor is gevestigd in London.

De organisatie werd in 1961 in het Verenigd Koninkrijk opgericht. Wereldwijd is de organisatie op zoek naar de naleving van de mensenrechten, door veel onderzoeken te doen. 

Share This