Care Nederland opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Care Nederland op

Veel gestelde vragen over beëindigen van Care Nederland

Hoe kun je Care Nederland direct opzeggen?

Care Nederland opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Care Nederland per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Care Nederland voor te zetten.

Care Nederland opzeggen
Wat je moet weten over Care Nederland

CARE is een wereldwijde hulporganisatie, die zich op stelt voor noodhulp en ontwikkelingssamenwerking. Ze zijn al meer dan 70 jaar bezig met het redden van levens en het bieden van een toekomst aan de mensen in nood, oorlog en armoede en het geven van bijzondere kansen aan vrouwen en meisjes. Dat gebeurd vooral in landen zoals Syrië, Somalië en Jemen. Die landen die vaak in het nieuws terecht komen vanwege, droogte of door een overstroming. Of vaak is het juist in landen waar niet aan gedacht wordt, verdwenen van de media bijvoorbeeld door: vergeten conflicten of onopvallende rampen. Maar waar toch wel meer dan miljoenen mensen in nood, oorlog en armoede zijn.

Aan de hand van een aantal analyses die er zijn gemaakt werkte CARE al sinds vorig jaar in 30 landen en bereikte daarmee 2,5 miljoen mensen wereldwijd.

Het bedrijf is opgericht op 2 december 1993. Het is een non-profitorganisatie die niet vast zit aan een bepaalde religieuze of politieke overtuiging.

De doelstellingen van CARE Nederland:

  • gelijke rechten en kansen voor vrouwen en meisjes
  • focus op de oorzaken van armoede en ongelijkheid
  • slimme en innovatieve oplossing om echte veranderingen teweeg te brengen
  • samenwerking met lokale gemeenschappen en partners
Share This