Cliniclowns opzeggen

Zeg hier online Cliniclowns op

Veel gestelde vragen over het stopzetten van Cliniclowns

Hoe kan je Cliniclowns opzeggen?

Je kunt Cliniclowns opzeggen op drie manieren, te weten:

  1. per brief
  2. per mail
  3. telefonisch

Het opzeggen van Cliniclowns per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om de donatie aan Cliniclowns voor te zetten.

Cliniclowns opzeggen
Wat je nog meer moet weten over Cliniclowns

Van oorsprong komt Cliniclowns uit de Verenigde Staten. Pas in 1993 traden de eerste Cliniclowns op in Nederland. Dit was in het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam en was destijds landelijk nieuws.

De gedachte achter de clowns is dat kinderen in een ontspannen omgeving even weg kunnen zijn van het feit dat ze ziek zijn.

Door donaties is het mogelijk geworden dat er ongeveer 80 clowns een vast contract hebben. In het verleden speelden deze clowns enkel voor kinderen die ziek waren of een handicap hadden, maar tegenwoordig kunnen Cliniclowns ook optreden voor mensen met dementie.

De organisatie achter de clowns streeft ernaar om continu te groeien en wil daarom steeds meer toegankelijke evenementen organiseren, zodat iedereen in Nederland kan ontdekken wat de toevoeging is van deze organisatie.

Share This