Dierenbescherming opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Dierenbescherming op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Dierenbescherming

Hoe kun je Dierenbescherming direct opzeggen?

Dierenbescherming opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Dierenbescherming per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in één minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Dierenbescherming voor te zetten.

Dierenbescherming opzeggen
Wat je moet weten over Dierenbescherming

De Dierenbescherming is een goed doel, dat zich iedere dag in zet voor dieren in nood. Ze streven naar de verstoring van dierenwelzijn te verminderen of te voorkomen en het creëren van een betere situatie voor zowel dieren als mensen. Ze doen dat samen met dierenambulances, dierenopvangcentra, inspecteurs en heel veel vrijwilligers.

De Dierenbescherming werd op 25 augustus 1864 opgericht. Ze hebben nu al ruim 200.000 vrijwilligers. Hiermee is het de grootste organisatie in Nederland, die zich richt op dierenwelzijn. De directeur van de organisatie is Co’tje Admiraal.

De organisatie komt op voor alle dieren, zoals huisdieren, landbouwdieren, dieren in het wild en proefdieren. Er zijn meer dan duizenden Dierenbeschermers in het hele land, zij staan elke dag klaar om dieren in nood te redden.

Share This