IFAW opzeggen

Zeg hier eenvoudig online IFAW op

Veel gestelde vragen over stopzetten van IFAW

Hoe kun je IFAW direct opzeggen?

IFAW opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de IFAW per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de IFAW voor te zetten.

IFAW opzeggen
Wat je moet weten over IFAW

Het International Fund for Animal Welfare (IFAW) is een organisatie die het belangrijk vindt dat er genoeg hulp en aandacht aan dieren die in crisissituaties zitten wordt gegeven bijvoorbeeld: de jacht op jonge zeehondjes of zeehonden, bescherming van walvissen, olifanten, het beëindigen van illegale handels betrekking tot wilde dieren het helpen van huis – en gezelschapsdieren in nood.

De IFAW werd al in 1969 in Canada opgericht, door Brian Davies en hij had als doel een einde te maken aan de commerciële jacht op ‘whitecoat’ – zeehonden aan de oostkust van Canada.

De organisatie is wereldwijd bezig en heeft op dit moment veel verschillende afdelingen in een aantal landen. het hoofdkwatier van IFAW is gevestigd in Cape Cod (Massachusetts, Verenigde Staten). De andere afdelingen van de organisatie zijn gevestigd in Afrika, Australië, Canada, China, België, Frankrijk, Duitsland en nog veel meer andere landen.

Share This