Liliane Fonds opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Liliane Fonds op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Liliane Fonds

Hoe kun je Liliane Fonds direct opzeggen?

Liliane Fonds opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Liliane Fonds per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Liliane Fonds voor te zetten.

Liliane Fonds opzeggen
Wat je moet weten over Liliane Fonds

Het Liliane Fonds is een organisatie die vanaf 1980 al jaarlijks 85.000 tot 95.000 kinderen in precies 26 verschillende landen bezig zijn met ondersteunen. Landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. In elk land hebben ze een partnerschap met een organisatie. Die de Strategische Partnerorganisatie (SPO) genoemd wordt. Zij maken jaarlijks een programma voor ondersteuning van kinderen. Ze richten zich vooral op kinderen met een handicap, die opgroeien in extreme armoede of geen gezondheidszorg of onderwijs aangeboden krijgt. 

Een SPO kent het land erg goed, zij weten ook de bepaalde gebieden waar hun steun het meest nodig is en zij bepalen dus de plekken. Voor het uitvoeren van de programma gaan zij afspraken maken met de lokale organisaties die dichtbij de kinderen werken op plekken zoals; het platteland of in de sloppenwijken. Dan wordt er binnen de oranisaties een team geregelt waar verschillende deskundigheden tussen zitten.

Share This