Vier Voeters opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Vier Voeters op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Vier Voeters

Hoe kun je Vier Voeters direct opzeggen?

Vier Voeters opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Vier Voeters per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in één minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Vier Voeters voor te zetten.

Vier Voeters opzeggen
Wat je moet weten over Vier Voeters

Stichting Vier Voeters is een dierenwelzijnsorganisatie. Het is een organisatie dat mensen probeert te overhalen en aan te moedigen om dieren met respect, liefde en begrip te behandelen. Het is een wereldwijde organisatie dat in veel verschillende landen kantoren heeft gevestigd. Ze werken daar aan een aantal dingen, zoals het werken aan duurzame verbeteringen op politiek, sociaal en economisch niveau.

De organisatie werd in 1988 opgericht door Heli Dungler. Heli Dungler was naast de oprichter en voorzitter van Vier Voeters, ook een Oostenrijkse dierenrechtenactivist. Josef Pfabigan is lid van de Raad van Bestuur van Vier Voeters. Heli Dungler heeft naast dat allemaal ook nog drie prijzen gewonnen. In 2008 kreeg hij een Zilveren medaille voor diensten de Republiek Oostenrijk, 2013 Gouden verdienste van het land Wenen en als laatste in 2018 Fondsenwerver van het jaar.

Stichting Vier Voeters heeft uiteindelijk één doel/missie, dat is “Een wereld waarin mensen dieren behandelen met respect, empathie en begrip”.

Share This