WNF opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Wereld Natuur Fonds op

Veel gestelde vragen over stopzetten van WNF

Hoe kun je WNF opzeggen?

WNF opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Wereld Natuur Fonds per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Wereld Natuur Fonds voor te zetten.

WNF opzeggen
Wat je moet weten over Wereld Natuur Fonds
Het Wereld Natuur Fonds (WNF of WWF) is ruim één van de grootste natuurbescherming organisaties ter wereld. Ze zijn vooral gefocused op het beschermen van diersoorten en niet alleen dat, maar ook de leefgebieden van dieren. Het begon allemaal bij vier Britse natuurliefhebbers. Zij besloten om in 1961 met het oprichten van de internationale organisatie die zich zou richten op de bescherming van de wereldwijde natuur, omdat het best dringend was. Het ging om deze vier heren Julian Huxley, Max Nicholson, Peter Scott en Robert Falcon Scott. Op 11 september 1961 werd in Morges, Zwitserland The World Wildlife Fund (WWF) opgericht. 

Op het moment dat de organisatie werd opgericht werden er overal in de wereld nationale afdelingen van het WWF opgericht. Op 11 augustus 1962 werd er in Nederland het Natuur Noodfonds Nederland opgericht. Die naam werd een aantal jaar later gewijzigd terug naar Wereld Natuur Fonds (WNF).

Share This