Brabants Dagblad opzeggen

Zeg hier eenvoudig online het Brabants Dagblad op

Veel gestelde vragen over stopzetten van het Brabants Dagblad

Hoe kun je het Brabants Dagblad opzeggen?

Het Brabants Dagblad opzeggen is heel eenvoudig via internet of telefonisch. Dit kan op drie manieren, te weten:

  1. per brief
  2. Per e-mail
  3. Telefonisch

Digitaal beeindigen van de krant het Brabants Dagblad kan per email en per brief. Het lidmaatschap of abonnement eindigt dan volgens de juiste opzegtermijn. Het Brabants Dagblad kan je afhankelijk van het soort abonnement per maand stoppen. Als jouw abonnement één jaar loopt, dan kan je dus tot een maand van tevoren het abonnement beëindigen.

Zeg je niet op tijd op, dan wordt het lidmaatschap op het Brabants Dagblad automatisch verlengd. Gelukkig blijft de opzegtermijn dan een maand en zit je niet nog een jaar vast aan de krant.

Hoe kun je het Brabants Dagblad opzeggen bij overlijden?

Bij overlijden kan je het Brabants Dagblad stopzetten. Bij overlijden of vertrek naar het buitenland kan het mogelijk zijn om zonder opzegtermijn het abonnement te beëindigen.

Ook bij een sterfgeval kan je het abonnement op de krant online stoppen via email of brief op internet.

Brabants Dagblad opzeggen
Wat je moet weten over het Brabants Dagblad

Het Brabants Dagblad is gevestigd in Den Bosch en opgericht in 1959. Overigens verscheen een verre voorganger van de krant al in 1771. Deze heette Eerste ‘s-Hertogenbossche Dinsdagse/Vrydagse Courant.

Zoals de meeste kranten verschijnt het Brabants Dagblad op tabloid formaat. Ook kent de krant regionale versies in meerder Brabantse plaatsen als Den Bosch, Oss, Tilburg en Uden.

Share This