FD opzeggen

Zeg hier eenvoudig online het FD op

Veel gestelde vragen over stopzetten van het FD

Hoe kun je het FD opzeggen?

Het FD opzeggen is heel eenvoudig via internet of telefonisch. Dit kan op drie manieren, te weten:

  1. Per brief
  2. Per e-mail
  3. Telefonisch

Digitaal beëidigen van de krant het FD kan per email en per brief. Het lidmaatschap of abonnement eindigt dan volgens de juiste opzegtermijn. Het Financieel Dagblad kan je afhankelijk van het soort abonnement per maand opzeggen. Als jouw abonnement één jaar loopt, dan kan je dus tot een maand van tevoren het abonnement beëindigen.

Zeg je niet op tijd op, dan wordt het lidmaatschap op FD automatisch verlengd. Gelukkig blijft de opzegtermijn dan een maand en zit je niet nog een jaar vast aan de krant.

Hoe kun je het Financieel Daglbad opzeggen bij overlijden?

Bij overlijden kan je FD stopzetten. Bij overlijden of vertrek naar het buitenland kan het mogelijk zijn om zonder opzegtermijn het abonnement te beëindigen.

Ook bij een sterfgeval kan je het abonnement op de krant online opzeggen via email of brief op internet.

FD opzeggen
Wat je moet weten over het FD

Het Financieel Dagblad is een opvallende krant door zijn roze uiterlijk. De krant verschijnt dagelijks en is gericht op de zakelijke en ondernemende doelgroep met onderwerpen gericht op het bedrijfsleven en de economie.

In principe is het FD ontstaan tijdens de Tweede Wereldoorlog uit een gedwongen fusie door de Duitsers, maar de roots van het Financiële Dagblad gaat terug tot 1796. Middenin de oorlog op 15 september 1943.

Het dagblad verschijnt op Berlinerformaat. Dat is een formaat dat groter is dan een tabloid, maar niet zo groot is als de kranten vroeger.

Share This