Gelderlander opzeggen

Zeg hier eenvoudig online de Gelderlander op

Veel gestelde vragen over stopzetten van de Gelderlander

Hoe kun je de Gelderlander direct opzeggen?

De Gelderlander opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Gelderlander per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Gelderlander voor te zetten.

Gelderlander opzeggen
Wat je moet weten over de Gelderlander

De Gelderlander is een regionale dagblad. De krant verschijnt dagelijks en in plekken zoals Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. De krant wordt uitgegeven door het Belgische mediabedrijf De Persgroep, voor 2015 werd het uitgegeven door de Wegener Media. De hoofdredacteur van de Gelderlander is Peter Jansen en de hoofdredactie is gevestigd in Nijmegen. In 1898 was de hoofdredacteur Jan van der Lans.

De Gelderland werd opgericht in 1848. Het dagblad ontstond uit een Nijmeegs krantje, dat De Batavier heette en later richtte ze zich op de Gelderlander. Het is een krantje van 2 pagina’s en er staat veel in over staat- en letterkunde.Het dagblad had in het jaar 2014 ruim 121.000 exemplaren dat tegelijkertijd gemaakt werd. De oplage verschilde per jaar erg, in 2013 was het bijvoorbeeld 4% lager dan 2014.

Share This