NRC opzeggen

Zeg hier eenvoudig online op

Veel gestelde vragen over stopzetten van NRC Handelsblad

Hoe kun je NRC opzeggen?

NRC opzeggen is heel eenvoudig via internet of telefonisch. Dit kan op drie manieren, te weten:

  1. per mail
  2. per brief
  3. telefonisch

Digitaal opzeggen van NRC kan per email en per brief. Het lidmaatschap of abonnement eindigt dan volgens de juiste opzegtermijn. De NRC kan je afhankelijk van het soort abonnement per maand opzeggen. Als jouw abonnement één jaar loopt, dan kan je dus tot een maand van tevoren het abonnement beëindigen.

Zeg je niet op tijd op, dan wordt het lidmaatschap op NRC automatisch verlengd. Gelukkig blijft de opzegtermijn dan een maand en zit je niet nog een jaar vast aan de krant.

Hoe zeg je de NRC op bij overlijden?

Bij overlijden kan je NRC stopzetten. Bij overlijden of vertrek naar het buitenland kan het mogelijk zijn om zonder opzegtermijn het abonnement te beëindigen.

Ook bij een sterfgeval kan je het abonnement op de krant online opzeggen via email of brief op internet. Telefonisch het contract beëindigen met NRC is uiteraard ook mogelijk.

NRC opzeggen
Wat je moet weten over NRC Handelsblad

De NRC of eigenlijk NRC Handelsblad is ontstaan uit een fusie tussen het Algemeen Handelsblad en de Nieuw Rotterdamse Courant. Deze samenvoeging vond plaats in oktober 1970. Hierna is het onder meer onderdeel geweest van PCM uitgevers en de Persgroep. Deze laatste koos ervoor om NRC Handelsblad af te stoten.

Sinds maart 2011 verschijnt de krant op tabloidformaat. Sinds 2006 bestaat ook NRC.next. Deze ochtendkrant is gericht op jongeren en young professionals. Hierbij ligt de focus voornamelijk op HBO- en Universitair geschoolden tussen de 20 en 40 jaar.

Omdat NRC staat voor Nieuw Rotterdamse Courant moet het worden aangeduid met de NRC en niet het NRC.

Share This