Volkskrant opzeggen

Zeg hier eenvoudig online de Volkskrant op

Veel gestelde vragen over stopzetten van de Volkskrant

Hoe kun je de Volkskrant opzeggen?

De Volkskrant opzeggen is heel eenvoudig via internet of telefonisch. Dit kan op drie manieren, te weten:

  1. Per brief
  2. Per e-mail
  3. Telefonisch

Digitaal opzeggen van de krant de Volkskrant kan per e-mail en per brief. Het lidmaatschap of abonnement eindigt dan volgens de juiste opzegtermijn. De Volkskrant kan je afhankelijk van het soort abonnement per maand beëindigen. Als jouw abonnement één jaar loopt, dan kan je dus tot een maand van tevoren het abonnement beëindigen.

Zeg je niet op tijd op, dan wordt het lidmaatschap op Volkskrant automatisch verlengd. Gelukkig blijft de opzegtermijn dan een maand en zit je niet nog een jaar vast aan de krant.

Hoe kun je de Volkskrant stopzetten bij overlijden?

Bij overlijden kan je de Volkskrant beëindigen. Bij overlijden of vertrek naar het buitenland kan het mogelijk zijn om zonder opzegtermijn het abonnement te beëindigen. Dit verschilt alleen per bedrijf.

Ook bij een sterfgeval kan je het abonnement op de krant online stoppen via e-mail of brief op internet.

Volkskrant opzeggen
Wat je moet weten over de Volkskrant

De Volkskrant is opgericht in 1919. De krant was altijd rooms-katholiek, maar heeft een transitie doorgemaakt richting hoger opgeleiden aan de linkerkant van het politieke spectrum.

Net als de meeste kranten is de krant in 2010 overgestapt op het Tabloid formaat.

Daarnaast heeft de krant enkele handige tactieken doorgevoerd in hun ommezwaai van gelovig naar hoog opgeleid publiek. Hiervoor is meer tijd besteed aan kunst en economische onderwerpen.

Share This