Tele2 opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Tele2 op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Tele2

Hoe kun je Tele2 direct opzeggen?

Tele2 opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Tele2 per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Tele2 voor te zetten.

Tele2 opzeggen
Wat je moet weten over Tele2

Tele2 is een telecomaanbieder. Het bedrijft biedt zowel vaste als mobiele telefoniediensten, daar naast bieden ze nog datanetwerken en als internetdiensten. Het bedrijf is oorspronkelijk van een Zweedse telecomaanbieder en werd in 1993 opgericht.

Tele2 was vroeger heel erg actief in het gehele Benelux, maar dat was met de tijd mee minder geworden en wilde ze de afdelingen in België en Luxemburg niet meer hebben. Het bedrijf startte in 1997 in Nederland, en biedt de consumenten een compleet pakket van communicatiediensten. Het bedrijf verkoopt spraak-, data-, internet- en tv-diensten via een eigen infrastructuur. Ze hebben onder andere ook een dekkend glasvezel- en DSL-netwerk voor in heel Nederland. Naast de vaste telefonie biedt Tele2 sinds 2001 ook mobiele telefonie aan.

Share This