Vodafone opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Vodafone op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Vodafone

Hoe kun je Vodafone direct opzeggen?

Vodafone opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Vodafone per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Vodafone voor te zetten.

Vodafone opzeggen
Wat je moet weten over Vodafone

Vodafone is een mobiele-telecommunicatienetwerkbedrijf. Ze bieden consumenten producten aan, zoals mobiele telefonie en draadloos breedband. Vodafone werd in 1982 in het Verenigde Koninkrijk. Op 1985 werd er voor het eerste mobiel gebeld opgericht. De afkorting van Vodafone is Voice data fone.

Vodafone is een dochteronderneming van Vodafone Group. Het hoofdkantoor is gevestigd in Maastricht.

Vodafone Libertel BV is één van de grootste bedrijf voor mobiele telefoons in Nederland en heeft ruim 5,2 miljoen klanten. Het bedrijf wordt Vodafone Libertel genoemd, omdat het eerst Libertel genoemd werd. De telefoonprovider maakt een deel uit van VodafoneZiggo concern en de eignaren zijn Vodafone en Liberty Global.

Voordat het Vodafone werd genoemd, was het altijd Libertel. Het bedrijf werd in september 1995 opgericht en had KPN als grootste concurrent. In 2002 werd Libertel veranderd naar Vodafone

Share This