ANBO opzeggen

Zeg hier eenvoudig online de ANBO op

Veel gestelde vragen over stopzetten van ANBO

Hoe kun je de ANBO opzeggen?

De ANBO opzeggen  is heel eenvoudig via internet. Dit kan op twee manieren, te weten:

  1. Per brief
  2. Per e-mail

Digitaal stopzetten van de ANBO per e-mail en per brief. Het lidmaatschap of abonnement eindigt dan volgens de juiste opzegtermijn. Als jouw abonnement één jaar loopt, dan kan je dus tot uiterlijk een maand van tevoren het abonnement beëindigen.

Zeg je niet op tijd op, dan wordt het lidmaatschap op ANBO automatisch verlengd. Gelukkig blijft de opzegtermijn dan een maand en zit je niet nog een jaar vast aan de lidmaatschap. Dit volgens de herroepingsrecht, binnen 14 dagen kan een consument zonder opgave van redenen een overeenkomst annuleren.

Hoe kun je het ANBO opzeggen bij overlijden?

Alleen bij een overlijden wordt het lidmaatschap per direct opgezegd, u krijgt geen lidmaatschapsgeld terug. Dit kunt u schriftelijk doen, bij voorkeur per e-mail. mededelen onder vermelding van het lidmaatschapsnummer en voorzien van een kopie overlijdensakte.

anbo opzeggen
Wat je moet weten over de ANBO?

ANBO is een zelfstandige vereniging, met een groot aantal leden. ANBO zet  de belangen van haar leden op het gebied van inkomen, gezondheid en wonen. ANBO doet dit door haar leden een grof gebouwde stem te geven in landelijke en lokale beleidsbeïnvloeding. Actief of niet-actief, de stem van alle leden word gehoord. De bekende uitgangspunt van de ANBO is: gedeelde belangen gaan voor deelbelangen. ANBO gelooft in een samenleving, waarin een ieders belang en kwaliteiten tot op hoge leeftijd worden erkend en benut.

Share This