David Lloyd Clubs opzeggen

Zeg hier online David Lloyd Clubs op

Veel gestelde vragen over het stopzetten van David Lloyd Clubs

Hoe kan je David Lloyd Clubs opzeggen?

Je kunt David Lloyd Clubs opzeggen op drie manieren, te weten:

  1. per brief
  2. per mail
  3. in de vestiging

Het opzeggen van David Lloyd per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om de donatie aan David Lloyd voor te zetten.

david lloyd opzeggen
Wat je nog meer moet weten over David Lloyd Clubs

David Lloyd is in 1982 opgericht door oud-tennisser en naamgever David Lloyd.Het is opgezet met de gedachte dat sporten voor de hele familie mogelijk moest zijn in een luxe omgeving. Een sportschool van David Lloyd is dan over het algemeen ook duurder, maar heeft ook meer faciliteiten dan bijvoorbeeld Basic-Fit en Fit for Free.

Deze laatste partijen zetten in op goedkoop sporten, terwijl David Lloyd gericht is op luxere leisure. Vaak hebben de sportscholen een wellness, zwembad en squashbanen.

Inmiddels is David Lloyd het eigendom van investeringsmaatschappijen. In eerste instantie was dat Whitbread PLC en tegenwoordig is dat TDR capital na verkoop via London & Regional Properties.

In het Verenigd Koninkrijk en Europa behoort het bedrijf tot de grootste sportscholen. In Nederland heeft David Lloyd vestigingen in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Dordrecht. Hiermee behoort het niet tot de grootste ketens, maar is het wel een erg bekende gym.

Hierbij is opvallend dat je groepslessen kunt boeken, maar ook een personal trainer kunt inschakelen als je dat wilt. Zo kunnen sportprogramma’s en een dieet op maat worden gemaakt om de kans op succes en het bereiken van de gewenste doelen te vergroten. 

Daarnaast wordt gebruik gemaakt van uiterst moderne fitnesstoestellen, vaak met de mogelijkheid om tv of een film te kijken.

Hiermee probeert de organisatie zich te onderscheiden van andere partijen in deze branche. 

Share This