Autoweek opzeggen

Zeg hier eenvoudig online de Autoweek op

Veel gestelde vragen over stopzetten van de Autoweek

Hoe kun je Autoweek opzeggen?

De Autoweek opzeggen is heel eenvoudig via internet of telefonisch. Dit kan op drie manieren, te weten:

  1. Per brief
  2. Per e-mail
  3. Telefonisch

Digitaal stopzetten van de krant de Autoweek kan per e-mail en per brief. Het lidmaatschap of abonnement eindigt dan volgens de juiste opzegtermijn. De Autoweek kan je afhankelijk van het soort abonnement per maand beëindigen. Als jouw abonnement één jaar loopt, dan kan je dus tot een maand van tevoren het abonnement beëindigen.

Zeg je niet op tijd op, dan wordt het lidmaatschap op Autoweek automatisch verlengd. Gelukkig blijft de opzegtermijn dan een maand en zit je niet nog een jaar vast aan de krant.

Hoe kun je de Autoweek stopzetten bij overlijden?

Bij overlijden kan je de Autoweek stoppen. Bij overlijden of vertrek naar het buitenland kan het mogelijk zijn om zonder opzegtermijn het abonnement te beëindigen. Dit verschilt alleen per bedrijf.

Ook bij een sterfgeval kan je het abonnement op de krant online beëindigen via e-mail of brief op internet.

Autoweek opzeggen
Wat je moet weten over Autoweek

AutoWeek is een weekblad dat zich puur richt op motorvoertuigen. Auto’s en in mindere mate motoren. De doelgroep is de consument die een auto wil kopen. Daarnaast is Autoweek naar eigen zeggen het grootste auto portaal met het laatste nieuws over auto’s, uitgebreide tests en alle gegevens over nieuwe en tweedehands auto’s.

Net als de meeste kranten is de krant in 2010 overgestapt op het Tabloid formaat.

Daarnaast heeft de krant enkele handige tactieken doorgevoerd in hun ommezwaai van gelovig naar hoog opgeleid publiek. Hiervoor is meer tijd besteed aan kunst en economische onderwerpen.

Share This