De Wekker opzeggen

Zeg hier eenvoudig online de Wekker op

Veel gestelde vragen over stopzetten van De Wekker

Hoe kun je De Wekker direct opzeggen?

De Wekker opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Wekker per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in één minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Wekker voor te zetten.

De Wekker opzeggen
Wat je moet weten over De Wekker

De Wekker is een landelijke kerkelijk blad van de Christelijke Gereformeerde Kerken ook wel CGK. Het blad verschijnt twee keer per week. Er wordt veel in het blad getoond op het gebied van kerk, geloof en wereld. Er wordt veel verteld over het geloof, artikelen over het geloofsleven. Daarnaast plaatsen ze veel nieuws, interviews en bijdragen over de kerkgeschiedenis. De Wekker richt zich vooral op leden van de Christelijke Gereformeerde Kerken. Die mensen zijn betrokken op het bredere kerkverband en die geïnterresseerd zijn in inhoudelijke/theologische bezinning en persoonlijke/geestelijke verdieping.

De Christelijke Gereformeerde Kerken ook wel CGK is een kerkgenootschap binnen het protestantisme in Nederland. De organisatie bestaat al sinds 1892. Op dit moment heeft de organisatie ruim 72.000 leden. Aangezien de aantal leden in de afgelopen jaren is er sprake van een daling. Ergens in de het jaar 2007/2008, had de organisatie ruim 75.000 leden. Daarnaast heeft de organisatie ruim 183 kerken in Nederland. Er zijn een aantal officiële publicaties van de Christelijke Gereformeerde kerken, dat is De Wekker, Doorgeven en Vrede over Israël.

Share This