Donald Duck opzeggen

Zeg hier eenvoudig online de Donald Duck op

Veel gestelde vragen over stopzetten van de Donald Duck

Hoe kun je Donald Duck opzeggen?
De Donald Duck opzeggen is heel eenvoudig via internet of telefonisch. Dit kan op drie manieren, te weten:
  1. Per brief
  2. Per e-mail
  3. Telefonisch
Digitaal stopzetten van de Donald Duck kan per e-mail en per brief. Het lidmaatschap of abonnement eindigt dan volgens de juiste opzegtermijn. De Donald Duck kan je afhankelijk van het soort abonnement per maand beëindigen. Als jouw abonnement één jaar loopt, dan kan je dus tot een maand van tevoren het abonnement beëindigen. Zeg je niet op tijd op, dan wordt het lidmaatschap op Donald Duck automatisch verlengd. Gelukkig blijft de opzegtermijn dan een maand en zit je niet nog een jaar vast aan het blad.
Hoe kun je de Donald Duck stopzetten bij overlijden?
Bij overlijden kan je de Donald Duck stoppen. Bij overlijden of vertrek naar het buitenland kan het mogelijk zijn om zonder opzegtermijn het abonnement te beëindigen. Dit verschilt alleen per bedrijf. Ook bij een sterfgeval kan je het abonnement op de krant online beëindigen via e-mail of brief op internet.
Donald Duck opzeggen
Wat je moet weten over Donald Duck
Donald Duck is een personage van Walt Disney en sinds 25 oktober 1952 ook een weekblad in Nederland. Het werd toen uitgegeven als onderdeel van het tijdschrift Margriet. Het blad verscheen toen nog niet volledig in kleur, maar deels in zwart-wit. Opvallend is dat de Donald Duck het meest gelezen blad is onder Nederlandse studenten.
Share This