Libelle opzeggen

Zeg hier eenvoudig online de Libelle op

Veel gestelde vragen over stopzetten van de Libelle

Hoe kun je de Libelle opzeggen?

De Libelle opzeggen is heel eenvoudig via internet of telefonisch. Dit kan op drie manieren, te weten:

  1. Per brief
  2. Per e-mail
  3. Telefonisch

Digitaal opzeggen van de Libelle kan per e-mail en per brief. Het lidmaatschap of abonnement eindigt dan volgens de juiste opzegtermijn. De Libelle kan je afhankelijk van het soort abonnement per maand stopzetten. Als jouw abonnement één jaar loopt, dan kan je dus tot een maand van tevoren het abonnement beëindigen.

Zeg je niet op tijd op, dan wordt het lidmaatschap op Libelle automatisch verlengd. Gelukkig blijft de opzegtermijn dan een maand en zit je niet nog een jaar vast aan het tijdschrift.

Hoe kun je het Libelle stopzetten bij overlijden?

Bij overlijden kan je Libelle beëindigen. Bij overlijden of vertrek naar het buitenland kan het mogelijk zijn om zonder opzegtermijn het abonnement te beëindigen.

Ook bij een sterfgeval kan je het abonnement op de krant online beeindigen via e-mail of brief op internet.

Libelle opzeggen
Wat je moet weten over de Libelle

Libelle is een weekblad voor vrouwen dat sinds 1934 bestaat. Oorspronkelijk was de uitgever NV Uitgeverij, maar inmiddels is dat Sanoma. De naam van het blad heeft geen betrekking op het insect, maar betekent simpelweg “boekje” in het Latijn of “pamflet” in het oud-Nederlands.

De oplage is de afgelopen jaren hard gedaald van ongeveer driekwart miljoen betalende lezers in 1990 naar driehonderdduizend in 2016.

Share This