LINDA opzeggen

Zeg hier eenvoudig online LINDA op

Veel gestelde vragen over stopzetten van LINDA

Hoe kun je LINDA direct opzeggen?

LINDA opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de LINDA. per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de LINDA voor te zetten.

LINDA opzeggen
Wat je moet weten over LINDA.

LINDA. magazine is een tijdschrift dat is opgericht door Linda de Mol. Hierbij staat zij zelf op de cover volledig in stijl van het thema van het betreffende nummer. Het tijdschrift zoekt vaak het randje op en kwam dan ook landelijk in het nieuws toen ze in 2010 een gigolo weggaven als cadeau bij een lidmaatschap.

Inmiddels is het magazine geen onderdeel meer van Sanoma, maar is het voor 40 miljoen verkocht aan Talpa. Hierbij gaan alle subtitels – zoals L’HOMO – ook naar Talpa over.

Linda de Mol is oprichter, maar op meer gebieden actief dan puur als uitgever en redactrice van LINDA. magazine. Zo is ze sinds 1985 actief als presentatrice en actrice.

De Mol heeft talloze films, series en tv-shows gemaakt. Waarbij Gooische Vrouwen als serie en film de grootste en bekendste zijn.

Op televisie presenteert Linda de Mol de laatste jaren veelal spelshows en grote producties voor de zaterdagavond, welke op primetime worden uitgezonden.

Zo presenteert ze al sinds het jaar 2000 de Postcodeloterij Miljoenenjacht. Dit is een spelshow waarbij kandidaten en deelnemers van de loterij in het land een koffer kunnen kiezen en een geldbedrag kunnen winnen tussen 1 cent en 5 miljoen euro.

Afhankelijk van de keuze van de speler in de zaal en de koffers die deze speler aanwijst, berekent de bank het geldbedrag dat kan worden gewonnen als de koffer wordt “verkocht” aan de bank. Spelers in het land kunnen deze prijs dan ook winnen.

Ook deze spelshow is weleens opvallend in het nieuws geweest, toen een speler aangaf niet verder te willen spelen, maar zich direct bedacht. Deze speler bleek 5 miljoen in zijn koffer te hebben, maar ging met een aanzienlijk lager bedrag naar huis.

 

Share This