National Geographic opzeggen

Zeg hier eenvoudig online National Geographic op

Veel gestelde vragen over stopzetten van National Geographic

Hoe kun je National Geographic direct opzeggen?

National Geographic opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van National Geographic per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op National Geographic voor te zetten.

National Geographic opzeggen
Wat je moet weten over National Geographic

National Geographic magazine is een tijdschrift van de National Geographic Society, dat maandelijks verschijnt. Het tijdschrift wordt volledig in kleur uitgegeven. National Geographic is een tijdschrift dat vooral bedoeld is voor nieuwsgierige mensen, mensen die meer willen weten. Mensen die geven op de aarde. Er wordt van alles in het blad getoond, contenten zoals internationale reportages, verhalen die over bijzondere plekken gaan in onze eigen omgeving. Het blad gaat vooral om wetenschap, geografie, geschiedenis en natuur.

National Geographic werd in oktober 1888 opgericht en wordt door de National Geographic Society (NGS) uitgegeven. De NGS is een van de grootste non-profitorganisaties ter wereld. De National Geographic Society werd op 27 januari 1888 opgericht. De hoofdkantoor van de uitgeverij is gevestigd in Washington D.C., Verenigde Staten. De uitgeverij zet zich in voor geografie, archeologie, natuurwetenschap, geschiedenis, wereldcultuur en nog een aantal andere dingen.

De hoofdredacteur van National Geographic Magazine is Susan Goldenberg. Ze is naast hoofdredacteur van National Geographic Magazine ook een Amerikaanse journalist. Susan is de eerste vrouw die het blad bewerkt en zo nodig andere aanpassingen maakt, sinds het blad voor het eerst gepubliceerd werd in 1888. Voordat Susan bij National Geographic kwam werken, werkte ze nog bij Bloomberg en USA Today.

Het blad heeft afgelopen jaar ruim 6,8 miljoen exemplaren die tegelijkertijd werd gemaakt. In 1995 werd de eerste editie in het buitenland opgestart, in het Japans. Na die tijd zijn er meer dan 30 verschillende edities, buiten de Verenigde Staten. Andere talen zoals Chinees, Bulgaars, Deens, Duits, Fins, Frans en nog veel meer andere. National Geographic is nu een van de bekendste tijdschriften ter wereld en is heel snel herkenbaar door het logo.

Share This