Ouders van nu opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Ouders van nu op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Ouders van nu

Hoe kun je Ouders van nu opzeggen?

De Ouders van nu opzeggen is heel eenvoudig via internet of telefonisch. Dit kan op drie manieren, te weten:

  1. Per brief
  2. Per e-mail
  3. Telefonisch

Digitaal opzeggen van de Ouders van nu kan per e-mail en per brief. Het lidmaatschap of abonnement eindigt dan volgens de juiste opzegtermijn. Ouders van nu kan je afhankelijk van het soort abonnement per maand stopzetten. Als jouw abonnement één jaar loopt, dan kan je dus tot een maand van tevoren het abonnement beëindigen.

Zeg je niet op tijd op, dan wordt het lidmaatschap op de Ouders van nu automatisch verlengd. Gelukkig blijft de opzegtermijn dan een maand en zit je niet nog een jaar vast aan het abonnement.

Hoe kun je de Ouders van nu stopzetten bij overlijden?

Bij overlijden kan je Ouders van nu beëindigen. Bij overlijden of vertrek naar het buitenland kan het mogelijk zijn om zonder opzegtermijn het abonnement te beëindigen.

Ook bij een sterfgeval kan je het abonnement op de krant online beeindigen via e-mail of brief op internet.

Ouders van nu opzeggen
Wat je moet weten over Ouders van nu

Ouders van nu is een tijdschrift gericht op vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of net een kindje hebben gekregen. De meeste (aanstaande) moeders komen in contact met dit tijdschrift door de bekende babybox en zwangerschapsbox. Hierin zitten allerlei gratis spulletjes die van pas komen in deze periode.

Ook heft Ouders van nu een forum en webshop waar vrouwen over talloze onderwerpen kunnen praten en producten kunnen kopen.

Veelvoorkomende onderwerpen zijn uiteraard hoe je zwanger wordt en vragen over de voortgang van baby’s en kindjes.

Share This