Playboy opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Playboy op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Playboy

Hoe kun je Playboy direct opzeggen?

Playboy opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Playboy per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Playboy voor te zetten.

Playboy opzeggen
Wat je moet weten over Playboy

Playboy is een erotisch tijdschrift, dat maandelijks verschijnt. Het tijdschrift wordt getint kleur uitgegeven. Playboy is een tijdschrift dat voornamelijk voor mannen bedoeld is. Er wordt van alles in getoond, de inhoud bestaat uit een aantal portretseries van blote vrouwen, beroemdheden, politieke of culturele analyses. Playboy bestaat uit veel verschillende versies en andere talen. In 2013 verscheen het blad ook in het Nederlands.

Het tijdschrift werd opgericht in 1953, door Hugh Hefner en wordt door Playboy Enterprises uitgegeven. De uitgeverij is een Amerikaans, wereldwijde opererend media- en lifstylebedrijf. Playboy Enterprises werd opgericht in 1953 door Hugh Hefner, ook de oprichter van Playboy.

Playboy heeft natuurlijk veel bekende Amerikaanse of Nederlandse modellen, zoals Pamela Anderson, Carmen Electra, Farrah Fawcett, Jerney Kaagman, Marly van der Velden, Patricia Paay en nog veel meer andere.

De Nederlandse versie van Playboy bestaat al sinds oktober 1982. Zo werd ook de Nederlandse Playboy uitgegven door Sanoma Uitgevers en in 2014 werd het blad verkocht aan Pijper Media in Groningen. 

Share This