Tina opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Tina op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Tina

Hoe kun je Tina direct opzeggen?

Tina opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van Tina per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in één minuut online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op Tina voor te zetten.

Tina opzeggen
Wat je moet weten over Tina

Tina is een tijdschrift, dat wekelijks verschijnt. In het blad wordt er over veel verschillende onderwerpen verteld, zoals alles die over het dagelijkse leven gaan van een meisje, interviews, tips, testjes, lijstjes, posters, lezerspost, shoppings en nog veel meer andere dingen. Het is dus daarom een blad dat vooral gemaakt is voor meisjes van 8 t/m 12 jaar oud.

Tina werd op 10 juni 1967 opgericht, op dat moment verscheen de eerste editie in de winkel. Het blad is eigenlijk een kopie van het Engelse blad Princess Tina, dat later Tina werd genoemd. Het enige verschil tussen deze twee bladen, was dat de Engelse in zwart-wit uitgegeven wordt en de Nederlandse in kleur. Het blad heeft in 2018 een oplage gehad van ruim 37.000. Dat is vergeleken met de afgelopen jaren een dalende lijn geweest.

Share This