Top Gear Magazine opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Top Gear Magazine op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Top Gear Magazine

Hoe kun je Top Gear Magazine direct opzeggen?

Top Gear Magazine opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van Top Gear Magazine per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in één minuut online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op Top Gear Magazine voor te zetten.

Top Gear Magazine opzeggen
Wat je moet weten over Top Gear Magazine

Top Gear Magazine is een autoblad, dat maandelijks verschijnt. Het blad wordt volledig in kleur uitgegeven. Top Gear Magazine is een tijdschrift dat bedoeld is voor de echte autoliefhebbers. Er wordt van alles in getoond, zoals autonieuws, autotesten die gedaan zijn en zij vertellen je elke maand over de verschillende nieuwe concept/uitgebrachte auto’s.

Het blad werd in september 2003 opgericht, op dat moment verscheen de eerste editie verscheen voor het eerst in Engeland in de winkel. In juni 2005 verscheen het blad in Nederland. Top Gear Magazine wordt uitgegeven door BBC en is gebaseerd op het televisieprogramma. Naast de uitgave van het blad in Engeland en Nederland verschijnen ze nog in veel meer andere landen, zoals Australië, België, China, Griekenland, India en nog veel meer andere landen.

Share This