Troskompas opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Troskompas op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Troskompas

Hoe kun je de Troskompas opzeggen?

De Troskompas opzeggen is heel eenvoudig via internet of telefonisch. Dit kan op drie manieren, te weten:

  1. Per brief
  2. Per e-mail
  3. Telefonisch

Digitaal opzeggen van de Troskompas kan per e-mail en per brief. Het lidmaatschap of abonnement eindigt dan volgens de juiste opzegtermijn. De Troskompas kan je afhankelijk van het soort abonnement per maand stopzetten. Als jouw abonnement één jaar loopt, dan kan je dus tot een maand van tevoren het abonnement beëindigen.

Zeg je niet op tijd op, dan wordt het lidmaatschap op de Troskompas automatisch verlengd. Gelukkig blijft de opzegtermijn dan een maand en zit je niet nog een jaar vast aan het abonnement.

Hoe kun je Troskompas stopzetten bij overlijden?

Bij overlijden kan je Troskompas beëindigen. Bij overlijden of vertrek naar het buitenland kan het mogelijk zijn om zonder opzegtermijn het abonnement te beëindigen.

Ook bij een sterfgeval kan je het abonnement op de krant online beeindigen via e-mail of brief op internet.

Troskompas opzeggen
Wat je moet weten over Troskompas

Troskompas is een wekelijks tijdschrift met veel informatie over films en kortingsacties. Hierbij worden bekende columnisten ingezet.

Bijzonder is dat de TROS niet meer zelfstandig bestaat en tegenwoordig AVROTROS heet, maar dat de naam van dit magazine nog steeds TROSKOMPAS is.

De eerste keer dat het verscheen was in 1966. Dit was kort na het oprichten van de TROS.

Net als meer tijdschriften heeft TROSKOMPAS te maken met dalende oplages. Was dit in 1983 nog ongeveer 825.000, in 2017 was het nog maar net 200.000.

Share This