Voetbal International opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Voetbal International op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Voetbal International

Hoe kun je Voetbal International direct opzeggen?

Voetbal International opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Voetbal International per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Voetbal International voor te zetten.

Voetbal International opzeggen
Wat je moet weten over Voetbal International

Voetbal International is een Nederlands voetbaltijdschrift, dat wekelijks op woensdag verschijnt. Het tijdschrift wordt volledig in tobloidformaat uitgegeven. Voetbal International is een tijdschrift dat voornamelijk bedoeld is voor voetbal liefhebbers. Er wordt van alles in getoond, contenten zoals analyses, achtergrondverhalen, intervieuws en reportages. Ook wordt er in de magazine veel fotografie en statistieken getoond. Naast het reguliere weekblad, dat woensdag verschijnt, geeft VI ook elk jaar seizoensgidsen uit. Voor het begin van elk seizoen verschijnt er een gids van het Nederlandse voetbal, waar alle wedstrijdprogamma’s en infomartie over teams en spelers etc. in zitten.

Voetbal International werd op 21 augustus 1965 opgericht en verscheen de eerste editie. Het idee om VI te beginnen, kwam door het idee van Cees Roozemond. De verkoopprijs van de eerste editie was toen 55 cent per stuk.

Share This