Allsecur opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Allsecur op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Allsecur

Hoe kun je Allsecur direct opzeggen?

Allsecur opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van Allsecur per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op Allsecur voor te zetten.

Allsecur opzeggen
Wat je moet weten over Allsecur

Allsecur is een bedrijf dat kwalitatief verzekeringsproducten tegen een scherpe premie aanbiedt. Je kunt bij Allsecur terecht via het internet of per telefoon, voor als je schade of andere dingen moet melden. Het bedrijf werd in 2008 opgericht en Allsecur is een dochteronderneming van Allianz Benelux N.V. Allsecur is een specialist in autoverzekeringen en is daarom op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in deze markt. Sinds 2018 ook zijn ze ook gespecialiseerd in woonverzekeringen.

De Allianz Group (Allianz) is een verzekeringsmaatschappij, dat oorspronkelijk uit Duitsland komt. Allianz is een van de grootste verzekeraars ter wereld en zijn in meer dan 70 landen actief. Het bedrijf heeft ruim 142.000 medewerkers. Allianz biedt een brede keuze uit verzekeringen, zoals levens, schade en ziekteverzekeringen. 

Share This