Centraal Beheer opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Centraal Beheer op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Centraal Beheer

Hoe kun je Centraal Beheer direct opzeggen?

Centraal Beheer opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Centraal Beheer per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Centraal Beheer voor te zetten.

Centraal Beheer opzeggen
Wat je moet weten over Centraal Beheer

Centraal Beheer is een verzekeringsbedrijf. Centraal Beheer is een financiële dienstverlener, met verschillende soorten producten zoals autoverzekeringen, reisverzekeringen, pechhulpverzekeringen en nog meer. Deze producten behoren bij de privéproducten van Centraal Beheer. De zakelijke producten zijn vooral bedrijfsautoverzekering, pensioenoplossingen, verzuimverzekering en nog een aan aantal meer. 

Centraal Beheer is een deel van het Achmea concern. Achmea Holding BV is een financiële dienstverlener. Het bedrijf is een van de grootste verzekeraar van Nederland. Achmea is het moederbedrijf van een aantal verschillende verzekeringsmerken, zoals onder andere Centraal Beheer, Interpolis, FBTO, Zilveren Kruis en nog een meer. Achmea werd op 1 januari 1995 in Achlum, door Ulbe Piers Daisma opgericht. De raad van bestuur van Achmea bestaat uit 6 mensen: Willem van Duin, Michel lamie, Henk Timmer, Bianca Tetteroo, Robert Otto en Lidwien Suur.

De verzekeringsbedrijf werd in 1909 in Amsterdam opgericht. De hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Apeldoorn, met als directievoorzitter Albert Spijkman. Daar heeft Centraal Beheer zo’n 40 jaar lang gestaan. het gebouw was door een bekende architect uit 1972 door Herman Hertzberger en is te herkennnen door de kubusvormige elementen in het gebouw. Het gebouw heeft dus ook als soort van bijnaam ook wel “de Apenrots”. 

Het bedrijf is ook grotendeels bekend door hun motto/reclameslogan. De slogan is als volgt, “Even Apeldoorn bellen”. Deze slogan wordt als sinds het jaar 1985 gebruikt in verschillende reclames. In de loop van der tijd zijn er heel veel verschillende grappige reclames gemaakt voor op de televisie, radio, of in de bioscoop. Die reclames kunnen worden beloond met veel verschillende prijzen. Waaronder ze de eerste prijs Gouden Loeki drie keer hebben gewonnen. In het jaar 2001, 2004 en 2006.

Share This