Nationale Nederlanden opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Nationale Nederlanden op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Nationale Nederlanden

Hoe kun je Nationale Nederlanden direct opzeggen?

Nationale Nederlanden opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het opzeggen van de Nationale Nederlanden per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Nationale Nederlanden voor te zetten.

Nationale Nederlanden opzeggen
Wat je moet weten over Nationale Nederlanden

De Nationale Nederlanden, ook wel NN is een Nederlandse financiële dienstverlener, met producten zoals levensverzekeringen, schadeverzekeringen en hypotheken. Ze hebben ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland, die gebruik maken van hun diensten. Ze bieden naast de verzekeringen, ook nog pensioenen en bancaire producten.

Nationale Nederlanden werd in 1963 opgericht, ze ontstonden uit het samengaan van De Nederlanden, dat werd opgericht in 1845 door Gerrit Jan Dercksen en zijn neef Christiaan Marianus Henny en de Nationale Levensverzekering-Bank dat werd opgericht in 1863 door Simon van der Helden en Willem Siewertsz van Reesema. De hoofdkantoor van NN is gevestigd in Den Haag en de NN groep heeft dit jaar al ruim 14.953 medewerkers in dienst. 

Share This