Amersfoortse Courant opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Amersfoortse Courant op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Amersfoortse Courant

Hoe kun je Amersfoortse Courant direct opzeggen?

Amersfoortse Courant opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Amersfoortse Courant per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in één minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Amersfoortse Courant voor te zetten.

Amersfoortse Courant opzeggen
Wat je moet weten over Amersfoortse Courant

De Amersfoortse Courant is een regionaal dagblad. Het blad maakt deel uit van een landelijke versie van zeven regionale titels, waarvan Amersfoortse Courant deel van maakt. De zes andere edities, zijn De Dordtenaar, Rivierenland, Groene Hart, Haagsche Courant, Rotterdams Dagblad en Utrechts Nieuwsblad. Deze kranten zitten allemaal onder één dagblad en dat is het Algemeen Dagblad, ook wel AD.

Het Algemeen Dagblad is een landelijk dagblad dat wekelijks verschijnt. Het blad werd in 1946 opgericht, door W. Pluygers en J. Versnel. En op 29 april 1946 lag de eerste editie in de winkel. Op dat moment was Jan Schraver de eerste hoofdredacteur van het blad. Op dit moment is Hans Nijenhuis de hoofdredacteur van de krant.

De Amersfoortse Courant wordt door de Persgroep uitgegeven. De Persgroep BV is een Nederlandse uitgever van bijvoorbeeld; kranten, boeken, multimedia etc. De uitgever werd in 1994 opgericht. De Persgroep heeft meerdere eigenaren zoals;

  • DPG Media NV: 68,97%
  • Stichting Democratie en Media: 29,34%
  • Stichting ter Bevordering van de christelijke Pers: 0,83%
  • Stichting de Volkskrant: 0,43%
  • Stichting Het Nieuwe Parool: 0,44%
Share This