Apeldoorns Courant opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Apeldoorns Courant op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Apeldoorns Courant

Hoe kun je Apeldoorns Courant direct opzeggen?

Apeldoorns Courant opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Apeldoorns Courant per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in één minuut online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Apeldoorns Courant voor te zetten.

Apeldoorns Courant opzeggen
Wat je moet weten over Apeldoorns Courant

De Apeldoorns Courant is een regionaal dagblad. Het blad maakt deel uit van de elf edities. Van die elf maakt Apeldoorns Courant deel van uit. De tien andere edities, zijn West-Veluwe, Epe-Vaassen, Deventer, Salland, Lochem-Zutphen, Zwolle, Vechtdal, Kampen-Flevoland, Noord-Veluwe en als laatste Noordwest-Overijssel. Deze kranten zitten allemaal onder één dagblad en dat is de Stentor.

De Stentor is een regionaal dagblad. Het blad verschijnt zes keer per week. Dagblad de Stentor werd op 31 maart 2003 opgericht en op dat moment verscheen de eerste editie. Allard Besse werd sinds 2015 de hoofdredacteur van het blad.

De Apeldoorns Courant wordt uitgegeven door De Persgroep.

De Persgroep BV is een Nederlandse uitgever van bijvoorbeeld; kranten, boeken, multimedia etc. De uitgever werd in 1994 opgericht. De Persgroep heeft meerdere eigenaren zoals;

  • DPG Media NV: 68,97%
  • Stichting Democratie en Media: 29,34%
  • Stichting ter Bevordering van de christelijke Pers: 0,83%
  • Stichting de Volkskrant: 0,43%
  • Stichting Het Nieuwe Parool: 0,44%
Share This