BN De stem opzeggen

Zeg hier eenvoudig online BN De stem op

Veel gestelde vragen over stopzetten van BN De stem

Hoe kun je BN De stem direct opzeggen?

BN De stem opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de BN / De stem per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de BN / De stem voor te zetten.

BN / De stem opzeggen
Wat je moet weten over BN De Stem

BN / De Stem is een regionaal Nederlands dagblad. Het dagblad werd opgericht in 1998 en onstond door een fusie van 2 dagbladen die het Brabants Nieuwsblad en dagblad De Stem heette. De krant is gevestigd in Etten-Leur en ze richten zich vooral op de plekken West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen.

BN / De Stem is ook een onderdeel van De Persgroep. Voor 2015 werd het nog de Koninklijke Wegener NV genoemd. De uitgeverij werd opgericht in 1988.

De hoofdredactrice van het dagblad is Hille van der Kaa. Zij volgde op 1 juni 2015 Johan van Uffelen meteen nadat Koninklijke Wegener NV veranderde naar De Persgroep. Johan van Uffelen was van 2001 tot juni 2015 de hoofdredacteur van Bn / De Stem. Daarvoor was hij niet alleen hoofdredacteur bij BN/ De Stem maar ook ondere andere eindredacteur van RTL Nieuws, hoofdredacteur van TV8 en de eerste hoofdredacteur van Nu.nl

De Persgroep BV is een Nederlandse uitgever van bijvoorbeeld; kranten, boeken, multimedia etc. De uitgever werd in 1994 opgericht. De Persgroep heeft meerdere eigenaren zoals;

  • DPG Media NV: 68,97%
  • Stichting Democratie en Media: 29,34%
  • Stichting ter Bevordering van de Christelijke Pers: 0,83%
  • Stichting de Volkskrant: 0,43%
  • Stichting Het Nieuwe Parool: 0,44%
Share This