Dagblad van het Noorden opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Dagblad van het Noorden op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Dagblad van het Noorden

Hoe kun je Dagblad van het Noorden direct opzeggen?

Dagblad van het Noorden opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Dagblad van het Noorden per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Dagblad van het Noorden voor te zetten.

Dagblad van het Noorden opzeggen
Wat je moet weten over Dagblad van het Noorden

Het Dagblad van het Noorden is een regionaal dagblad, dat in tabloid formaat wordt uitgegeven. Het dagblad werd op 2 april 2002 opgericht met als hoofdredacteur Erik Wijnholds. De krant verschijnt vooral in Groningen en Drenthe en de hoofdredactie is ook gevestigd in Groningen. Het Dagblad van het Noorden had in het jaar 2015 ongeveer 96.515 explaren dat tegelijk werd gemaakt.

Het Dagblad van het Noorden wordt door de NDC Mediagroep uitgegeven. Het is een Nederlandse uitgeverij die weekbladen, kranten, magazine, regionale boeken etc. produceert. De groep is op 1 juni 2007 opgericht. Dat is ontstaan door een fusie met de Hazewinkel Pers en de Friese Pers. De NDC Mediagroep is ook onder andere een uitgever van een aantal andere dagbladen zoals Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en als laatste het Friesch Dagblad.

De uitgevrij Hazewinkel Pers, maakte op 9 maart 2001 bekend dat drie dagbladen zouden worden samengevoegd tot één ochtendblad. Die dagbladen waren de Drentse Courant, het Nieuwsblad van het Noorden en het Groninger. De reorganisatie zou ongeveer 80 banen per persoon kosten, daarvan vinden er 60 plaats op de redacties zelf. De samenvoeging was grotendeels een gevolg door de snel dalende aantal exemplaren die er tegelijk werden gemaakt van Nieuwsblad van het Noorden. In die vier jaren tijd was het nieuwsblad met ongeveer 10% gedaald. Na een lange tijd hebben ze uiteindelijk besloten om de 3 dagbladen na het Dagblad van het Noorden te noemen.

Vanaf 2014 besloten het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant samen te werken en onder een hoofdredactie te gaan. Ze doen bijna alles samen en het zelfde, artikelen posten over binnenland, buitenland, media en economie. Het is allemaal in beide kranten te vinden.

De krant wordt verkocht vanaf €2,- per week en ze geven je de keuze op welke manier je de krant wilt lezen. Het is mogelijk op papier, tablet en de telefoon.

Share This