Tubantia opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Tubantia op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Tubantia

Hoe kun je Tubantia direct opzeggen?

Tubantia opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van Tubantia per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in één minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op Tubantia voor te zetten.

Tubantia opzeggen
Wat je moet weten over Tubantia

Tubantia ook wel de Twentsche Courant Tubantia, is een regionaal dagblad. Het blad verschijnt zes keer per week in een aantal regio’s, zoals Achterhoek, Almelo, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Reggestreek en Zwolle.

Tubantia werd op 6 januari 1872 opgericht, door M.J. van der Loeff en op dat moment verscheen het eerste nummer. Martha Riemsma is sinds mei 2014 de hoofdredacteur van het blad. Het blad wordt uitgegeven in tabloid formaat. Tubantia werd sinds 2015 uitgegeven door De Persgroep.

De Persgroep BV is een Nederlandse uitgever van bijvoorbeeld; kranten, boeken, multimedia etc. De uitgever werd in 1994 opgericht. De Persgroep heeft meerdere eigenaren zoals;

  • DPG Media NV: 68,97%
  • Stichting Democratie en Media: 29,34%
  • Stichting ter Bevordering van de Christelijke Pers: 0,83%
  • Stichting de Volkskrant: 0,43%
  • Stichting Het Nieuwe Parool: 0,44%

De Twentsche Courant Tubantia had in 2001 een totale exemplaren dat tegelijk werd gemaakt van 137.850. Van alle regio’s had Hengelo de hoogste aantal oplagen.

Share This