TeleVizier opzeggen

Zeg hier eenvoudig online TeleVizier op

Veel gestelde vragen over stopzetten van TeleVizier

Hoe kun je TeleVizier direct opzeggen?

TeleVizier opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van TeleVizier per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op TeleVizier voor te zetten.

TeleVizier opzeggen
Wat je moet weten over TeleVizier

Televizier is een tijdschrift en televisiegids, dat wekelijks verschijnt. Het tijdschrift wordt volledig in kleur wordt gegeven. Televizier is vooral bedoeld voor tv-liefhebbers, maar naast dat brengen ze ook dingen in tijdschriften contenten zoals televizier reportages, intervieuws, en achtergronden bij soaps, series en films.

Het blad werd op 8 oktober 1960 opgericht en verscheen de eerste editie van Televizier in de winkel. Het werd voor 2014 altijd de AVRO genoemd, tot daarna en besloten ze het Televizier te noemen. Televizier onstond door het samengaan van weekblad Vizier en Weekblad TV. Vizier bracht op dat momenten veel artikelen die op het weekblad van bijvoorbeeld Libelle leken. Weekblad TV had er niet veel, daar verschenen ongeveer 13 nummers. Televizier heeft dit jaar al ruim 80.336 exemplaren dat tegelijk gemaakt wordt.

Algemene Vereniging Radio Omroep, ook wel AVRO is een nederlandse omroeporganisatie. De organisatie werd op 28 december 1927 opgericht. De omroep was vooral bezig met drie omroepbladen: Televizier, TV Film en de Avrobode. Die drie bladen bestaan nog steeds maar vallen onder een andere omroeporganisatie, AVROTROS.

Share This