Alkmaarsche Courant opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Alkmaarsche Courant op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Alkmaarsche Courant

Hoe kun je Alkmaarsche Courant direct opzeggen?

Alkmaarsche Courant opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Alkmaarsche Courant per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in één minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Alkmaarsche Courant voor te zetten.

Alkmaarsche Courant opzeggen
Wat je moet weten over Alkmaarsche Courant

De Alkmaarsche Courant is een regionaal dagblad. Het blad verschijnt zes dagen per week in verschillende regio’s, als Alkmaar, Heiloo, Bergen, Schagen, De Rijp en nog veel andere plekken. Het dagblad maakt deel uit zes andere edities. De zes edities zijn Dagblad Kennemerland, Dagblad Waterland, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Zaanstreek, Noordhollands Dagblad, Helderse Courant en als laatste Schager Courant. Dit zijn allemaal ochtendkranten die dagelijks verschijnen in hun eigen regio. Al deze kranten bij elkaar hebben ongeveer gezamenlijk 98.000 exemplaren dat tegelijk wordt gemaakt, dat met de tijd is gedaald. In het jaar 2001 was de oplage ongeveer 155.000.

De Alkmaarsche Courant werd in 1799 opgericht, door Adrianus Sterck. Het blad wordt uitgegeven door Holland Media Combinatie BV (oftewel HMC Media). Holland Media Combinatie is niet alleen een uitgever van de Alkmaarsche Courant, maar ook van Stadsblad De Echo en veel meer andere regionale dagbladen, zoals Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander. De uitgeverij is in 2005 opgericht en is door de Telegraaf Media Groep en drie andere uitgeverijen ontstaan, omdat ze samenvoegde. In 2008 nam Holland Combinatie Media veel meer andere kranten over.

Het blad heeft tegenwoordig nu oplagen van ruim 40.000 exemplaren.

Share This