Helderse Courant opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Helderse Courant op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Helderse Courant

Hoe kun je Helderse Courant direct opzeggen?

Helderse Courant opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Helderse Courant per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in één minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Helderse Courant voor te zetten.

Helderse Courant opzeggen
Wat je moet weten over Helderse Courant

De Helderse Courant is een regionaal dagblad. Het blad verschijnt zes keer per week in verschillende regio’s, als Den Helder, Texel, Hollands Kroon, Huisduinen, Den Hoorn, Breezand en nog een aantal meer.

De Helderse Courant werd in 1873 opgericht, in Den Helder. Het blad werd eerst Vliegend Blaadje genoemd, maar dat veranderde met de tijd mee. De Helderse Courant maakt deel uit zes andere edities. De zes edities zijn Alkmaarsche Courant, Dagblad Waterland, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Zaanstreek, Noordhollands Dagblad, Dagblad Kennemerland en als laatste Schager Courant. Dit zijn allemaal ochtendkranten die dagelijks verschijnen in hun eigen regio.

Het blad wordt uitgegeven door Holland Media Combinatie BV (oftewel HMC Media). Holland Media Combinatie is niet alleen een uitgever van het Helderse Courant, maar ook van Stadsblad De Echo en veel meer andere regionale dagbladen, zoals Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander. De uitgeverij is in 2005 opgericht en is door de Telegraaf Media Groep en drie andere uitgeverijen ontstaan, omdat ze samenvoegde. In 2008 nam Holland Combinatie Media veel meer andere kranten over.

Share This